ï»� Tehnotrade | Naša vizija

https://www.fairreplica.com https://www.exitreplica.com https://www.editreplica.com/ rolex replica salerolexcopies.com https://fakerolex-watch.net fakerolex-watch.com breitling replica watches https://replicagreat.com/ stunwatches.com https://usdeplica.com/ replica rolex fakerolex-watches.net https://rolexreplica-watch.net replica rolex watches https://roomlearning.com/ https://www.designwatchcopy.net/ replica rolex https://glowreplica.com massreplica.com

Naša vizija

Drugi dio tvrtke je vezan za djelatnost inženjeringa i prodaje opreme za proizvodnju tjestenina, te je u tom programu na tržištima regije Tehnotrade vodeća tvrtka. U sklopu tvrtke je otvoren novi demonstracijski centar za proizvodnju specijalnih, delikatesnih i svježih tjestenina, te prezentaciju suvremenih tehnologija sušenja i pakiranja različitih prehrambenih proizvoda ekološkog uzgoja.

Ponudu opreme iz Tehnotrade prati kvalitetna servisna usluga i podrška kvalificiranih i u inozemstvu obučenih inženjera i servisera. Tehnotrade d.o.o. iz Daruvara prepoznat je kao pouzdan i stručan partner brojnih dobavljača iz Italije, V. Britanije, Njemačke, Slovenije, Danske, Češke, Koreje, Turske, Kine, ali isto tako i kao pouzdan partner brojnih domaćih i inozemnih kupaca.
Newsletter

Kontakt

TEHNOTRADE d.o.o.

Josipa Jelačića 87c

43500 Daruvar

telefon: +385 (0)43 335 123

telefax: +385 (0)43 440 170

e-mail: tehnotrade@bj.t-com.hr