ï»� KOMORNA SUŠARA EAC 5

https://www.fairreplica.com https://www.exitreplica.com https://www.editreplica.com/ rolex replica salerolexcopies.com https://fakerolex-watch.net fakerolex-watch.com breitling replica watches https://replicagreat.com/ stunwatches.com https://usdeplica.com/ replica rolex fakerolex-watches.net https://rolexreplica-watch.net replica rolex watches https://roomlearning.com/ https://www.designwatchcopy.net/ replica rolex https://glowreplica.com massreplica.com
833749: Sušare / Sušare za voće, povrće i bilje

KOMORNA SUŠARA EAC 5 - E13

ZA SUŠENJE VOĆA, POVRĆA, GLJIVA, LJEKOVITOG BILJA I DRUGIH PREHRAMBENIH PROIZVODA
· sustav elektro zagrijavanja


Komorna sušara namijenjena sušenju voća, povrća, gljiva, ljekovitog bilja i drugih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda sa primjenom tehnologije automatske kontrole i regulacije procesa sušenja različitih proizvoda položenih na horizontalne rame-police izrađene od nehrđajućih (inox) materijala.

Medij zagrijavanja je električna energija, odnosno električni grijači snage 1,0 kW, pomoću kojih se zagrijava zrak kao medij za preuzimanje vlage iz proizvoda.

U komornoj sušari je smješteno 5 polica-rama namijenjenih pohrani robe u procesu sušenja. Police su izrađene od nehrđajućih materijala. Kućište sušare je izrađeno od paro, vatro i termo otpornog specijalnog drveta, obloženog s unutarnje strane s nehrđajućim čeličnim limom.

Topli zrak namijenjen sušenju cirkulira horizontalno ispod i iznad polica sa proizvodima koji se suše. Time  se osigurava ravnomjerna i kontrolirana cirkulacija zraka određene temperature uz ravnomjerno izuzimanje vlage iz proizvoda po različitim nivoima sušare.Proces sušenja je potpuno automatiziran uz mogućnost kontrole temperature sušenja i sa uvidom u stanje relativne vlage u sušari.

Opcionalno na sušaru je moguće ugraditi različitu upravljačku opremu za regulaciju i upravljanje temperaturom, vlagom i ventilatorima.

Oprema sušare je slijedeća:
- elektro-komandni sklop za upravljanje izvršnim komponentama sušare
- 2 ventilatora tropske izvedbe u metalnoj konstrukciji  za cirkulaciju zraka u sušari
- 2 električna grijača (2 x 500W)
- sonde za mjerenje temperature
- 5 komada polica izrađenih od nehrđajućeg materijala
- kućište sušare sa vratima i mobilne izvedbe na kotačima

ZA KATALOG SUŠARA KLIKNITE OVDJE

 

Newsletter

Kontakt

TEHNOTRADE d.o.o.

Josipa Jelačića 87c

43500 Daruvar

telefon: +385 (0)43 335 123

telefax: +385 (0)43 440 170

e-mail: tehnotrade@bj.t-com.hr


123movie
replica watches best rolex day date replica