ï»� KOMORNA SUŠARA EAC 12

https://www.fairreplica.com https://www.exitreplica.com https://www.editreplica.com/ rolex replica salerolexcopies.com https://fakerolex-watch.net fakerolex-watch.com breitling replica watches https://replicagreat.com/ stunwatches.com https://usdeplica.com/ replica rolex fakerolex-watches.net https://rolexreplica-watch.net replica rolex watches https://roomlearning.com/ https://www.designwatchcopy.net/ replica rolex https://glowreplica.com massreplica.com
TEH-813-8649: Sušare / Sušare za voće, povrće i bilje

KOMORNA SUŠARA EAC 12 - E35

ZA SUŠENJE VOĆA, POVRĆA, GLJIVA, LJEKOVITOG BILJA I DRUGIH PREHRAMBENIH PROIZVODA
· sustav elektro zagrijavanja


Komorna sušara namijenjena sušenju voća, povrća, gljiva, ljekovitog i drugog bilja, tjestenina, sa primjenom tehnologije automatske kontrole i regulacije procesa sušenja različitih proizvoda položenih na odgovarajuće horizontalne rame-police.

Medij zagrijavanja je električna energija, odnosno električni grijači snage 3,2 kW, pomoću kojih se zagrijava zrak kao medij za preuzimanje vlage iz proizvoda.U komornoj sušari je smješteno ukupno 12 polica-rama.
Police-rame su izrađene od prehrambenog nehrđajućeg materijala, kao i svi dijelovi koji mogu doći u kontakt sa proizvodima. Kućište sušare je izrađeno od paro, vatro i termo otpornog specijalnog drveta, obloženog s unutarnje strane s nehrđajućim čeličnim limom.

Topli zrak cirkulira horizontalno  ispod i iznad polica sa proizvodima koji se suše. Time se osigurava ravnomjerna i kontrolirana cirkulacija zraka određene temperature i ravnomjerno izuzimanje vlage iz proizvoda po različitim nivoima.

Proces sušenja je potpuno automatiziran uz mogućnost kontrole i upravljanja temperaturom sušenja, te uvidom u stanje nelativne vlage u sušari.

Oprema sušare je slijedeća:
- elektro-komandni sklop za upravljanje izvršnim komponenta sušare
- 6 ventilatora tropske izvedbe za cirkulaciju zraka u sušari
- 4 električna grijača 4 x 800W
- sonda za mjerenje temperature i vlage
- 12 komada polica izrađenih od nehrđajućeg materijala
- kućište sušare sa vratima i mobilne izvedbe na kotačima

ZA KATALOG SUŠARA KLIKNITE OVDJE

 

Newsletter

Kontakt

TEHNOTRADE d.o.o.

Josipa Jelačića 87c

43500 Daruvar

telefon: +385 (0)43 335 123

telefax: +385 (0)43 440 170

e-mail: tehnotrade@bj.t-com.hr


123movie
replica watches best rolex day date replica